Børn

Capture0010-2.jpgCapture0020-2.jpgCapture0023-2.jpgLellingeAllé-125-2.jpgLellingeAllé-55-2.jpgLellingeAllé-85.jpgSSPE-71.jpgTHBO-88.jpgEmmaEric

Dine børn er din fremtid. Og den fremtid kommer langt før, end vi forestiller os. Derfor er gode portrætter af dine børn guld værd.

Når vi tager billeder af dine børn bruger vi 1 1/2 –  2 timer. Først “varmer vi op” — vi taler om, hvad I forestiller jer at få med hjem. Og vi bruger tid på at skabe en fortrolig stemning mellem fotograf og børnene. Når stemningen er på plads, begynder vi at tage billeder. Måske 100-200 billeder afhængig af situationen.

Når vi er færdige med at tage billeder, vælger du dem ud, du synes bedst om. Jeg vil ikke lægge mig fast på et bestemt antal — for tænkt nu, hvis du lige netop har fundet 20 billeder, der går lige ind hos dig.

De udvalgte billeder redigerer vi for lys, kontrast, toner med mere. Måske du vil have nogle eller alle billeder i sort/hvid.

Vi sender alle billederne – både de redigere og de uredigerede – fra dagen til dig på en DVD. Du kan også vælge at få dem lagt ud på Dropbox. Valget er dit.