Figurer på kajkanten

Skilt og stige

I går efter arbejde var jeg på jagt efter motiver langs kajkanten. Jeg faldt blandt andet over dette motiv, hvor jeg følte mig draget af det hvide, blanke skilt. Hvad skal der mon stå?

Teknik om billedet

Billedet er taget på stativ med en lukkertid på 1/5 sekund og en blændeåbning på f/5,3. ISO var sat til 100, og brændvidden (DX) var på 95 mm.

Billedet er blevet beskåret i Lightroom, hvor jeg også har justeret kontrast og givet den røde farve et lille pift.

This entry was posted in Mine billeder and tagged , , .

2 Comments

 1. Erika Heinemann 24. januar 2012 at 21:28 #

  Hej Ole,
  en gang i sommer 2011 var vi sammen hos charlotte (malerkursus), siden da har jeg “fulgt” dig og dine fotos. jeg er selv kun meget amatøragtig hvad fotografering angår, men nogle gang er jeg heldig og få taget et dejligt billede. Dine fotos synes jeg er meget inspirerende, ikke mindst fordi du har så forskellige indfaldsvinkler og en stor vifte af emner. ret spændende! Jeg er begyndt at se med nye øjne på verden omkring mig. Tak for de fine oplysninger og idéer som du deler med os andre.
  Med venlig hilsen, Erika
  P.S. og hvordan kan man stemme på dig mht. til fotokonkurrencen?

  • Ole Gyldenløve 25. januar 2012 at 20:26 #

   Hej Erika
   Tak for dine pæne ord. Jeg holder meget af at tage billeder, der enten har en skæv vinkel eller også er meget isoleret (tæt på). Det glæder mig rigtig meget, hvis du henter inspiration fra mine indlæg 🙂

   Så vidt jeg ved, skal man oprette sig med en profil for at kunne stemme på de billeder, jeg deltager i fotokonkurrencen med.

   Venlig hilsen
   Ole

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.