HDR-billeder fra Alsace

Vi er netop vendt hjem fra vandreferie i Alsace, hvor vi fik rig lejlighed til at smage dejlig mad og drikke skønne vine. Der blev heldigvis også tid til at skyde billeder af det skønne landskab. Her bringer jeg dog et par HDR-billeder fra Alsace – dels af kirken i Kaysersberg og dels en lokal vinhandel sammesteds.

Jeg vil meget gerne høre din mening om billederne 🙂 Begge billeder er skudt på stativ med trådudløser.

Kirken i Kaysersberg

Vinhandler i Kaysersberg

Exif-info

Begge billeder er optaget ved f/9 og med ISO sat til 100. Lukkertiden varierede naturligvis, da jeg brugte eksponeringsbracketing. Brændvidden på billedet fra kirken er 10 mm, mens den på billedet fra vinhandlen er på 20 mm.

This entry was posted in Mine billeder and tagged , , , , .

2 Comments

 1. Michael 17. august 2012 at 18:37 #

  Hej Ole
  Egentlig synes jeg begge billeder har for meget HDR over sig….og alligevel er der noget med kirke billedet, som jeg rigtig godt kan lide. Specielt kompositionen med linierne der fører ens blik ind i billedet synes jeg er super god. HDR effekten får fremhævet linierne, hvilket jeg synes er godt.
  Vinhandel billedet ser jo egentlig hyggelig og rar ud. Her synes jeg ‘det ægte look’ nok ville fremhæve denne hygge noget mere…men jeg har jo ikke set udgangspunktet så det er lidt gætteri:-)
  Hilsen Michael

  • Ole Gyldenløve 18. august 2012 at 12:15 #

   Tak for din kommentar, Michael. Jeg har prøvet at hive lidt i håndtagene både på kirkebilledet og på vinbilledet, og jeg synes stadig, at kirkebilledet holder vand ;-). Billedet af vinhandlen vinder en del ved at få minimeret HDR-effekten. Men du kan jo selv bedømme ved at kigge forbi på denne side http://gyldenlove.dk/2012/08/mere-hdr-fra-alsace/.
   Ole

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.