Jakob Sørensen, du misbruger mit billede!

Stor var min overraskelse, da jeg blev gjort opmærksom på, at du, Jakob Sørensen har brugt et af mine billeder som profilbillede på din Facebook-profil.

Jeg har skrevet til dig, Jakob, men må erkende, at der nok er ringe muligheder for, at du læser min besked til dig. Hvorfor nu det, vil du nok spørge? Jo, min besked ligger i din “andre beskeder”, som du sikkert – som jeg – ikke læser nær som ofte, som du burde.

Nu har jeg så skrevet til Facebook om din brug af mit billede. Jeg håber ikke, du tager mig det ilde op, men hvad kunne jeg ellers have gjort?

Og så kunne du spørge: Hvorfor må jeg ikke bare bruge dit fede gruppebillede af en rigtig dejlig familie? Jo, det skal jeg sige dig: I følge dansk lovgivning ejer jeg rettighederne til billedet. Det betyder, at du kun må bruge det med mit samtykke – alt andet lige har du jo egentlig stjålet billedet fra mig. Et billede, som jeg faktisk har tjent penge på.

Så kære Jakob, for nu at gøre en lang historie kort: Slet nu det billede fra din profil, eller spørg mig om lov til at bruge det.

Her er din FB-profil, Jakob Sørensen

Her er din FB-profil, Jakob Sørensen

This entry was posted in Mine billeder and tagged , , , , .

2 Comments

 1. Michael Christensen 20. november 2014 at 06:06 #

  Hej Ole
  Det er godt nok groft og irriterende. Hvordan fandt du ud af det?
  /Michael

  • Ole Gyldenløve 20. november 2014 at 10:17 #

   Et par af vores venner henledte min opmærksomhed på det. Han har fjernet billedet igen 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.