Lowepro Fastpack 250 – anmeldelse

Lowepro Fastpack 250

Når du er på fototur, kan det være noget af en belastning at slæbe rundt på al sit grej. Med Lowepro Fastpack 250 får dit fotogrej den beskyttelse, det fortjener, og din ryg bliver ikke trukket skæv, som når du har dit udstyr i en skuldertaske.

Tasken opfylder desuden luftfartsselskabernes krav til kabinebagage, og den kan snildt komme ind under et flysæde. Så tasken er en oplagt rejsekammerat, når du skal ud at flyve.

Fastpack 250 har plads til et D-SLR med et mellemlangt optik, en flash og to-tre ekstra optik. Har du et langt teleoptik, er det intet problem: Du må så blot give afkald på plads til et ekstra optik.  Jeg synes generelt, at Lowepro har udnyttet pladsen rigtig godt.

Adgangen til kamerarummet sker gennem en lynlåslomme, der strækker sig i hele taskens bredde og den ene side. Der er nem adgang til alt dit grej, når tasken “ligger på ryggen”. Når du går med tasken på ryggen, har du adgang til dit kamera via lommen i siden. Snaplåsene på fronten sikrer, at lommen kun lukker op i siden – smart detalje.

Under snaplånene finder du en lille lynlåslomme, hvorunder der gemmer sig to netlommer. Her er fint plads til filtre, dæksler og andre småting.

På forsiden er endnu en lynlåslomme, der er rigtig nem at komme til. Prop ikke for meget i denne lomme, da det vil gå ud overpladsen i det øverste rum. I dette rum er der plads til nøgler i en lille strop, kuglepen, mobiltelefon, trådudløser, madpakke – ja fantasien sætter grænsen. Et godt, stort rum.

På modsatte side af adgangen til kamerarummet finder du en netlomme, der er velegnet til at rumme en vandflaske. Lommen kan justeres med en elastiksnor, hvilket er en praktisk detalje.

Din bærbare pc størrelsen op til 15,4″ passer perfekt i rummet i ryggen af tasken.

Det kan jeg lide

  • Robust taske, der yder dit grej rigtig god beskyttelse.
  • Nem adgang til dit kamera via lynlåslomme i højre side af tasken.
  • Godt, stort rum til madpakke, trøje og andre af de ting, man nu slæber med sig på fototur.
  • Plads til din bærbare computer.

Det kunne være bedre

  • Lommen til mobiltelefon er ikke designet til de lidt større smartphones som fx iPhone. Den rummer fint min Sony GPS-CS3, men det er jo selvsagt ikke en telefon 🙂
  • Tasken er beregnet til friluftfotografen, der er på farten. Andre af Lowepros tasker har indbygget “regnslag”, så de på det nærmeste kan modstå en syndflod. Fastpack 250 mangler aldeles regnfrakken.
  • Skulderremmene er solide og velpolstrede, men hofteremmen sidder for højt til at den giver ordentlig støtte. Det er føles helt i orden at stramme en hofterem hårdt ind, når den sidder på hoften, men når den sidder på maven er det knapt så komfortabelt. I det lange løb kan “mavebæltet” give dig ømme skuldre.
  • Idéen med at kunne tage sin bærbare computer med er fin. Jeg har endnu kun transporteret den på kortere ture, så det følgende skal tages med et gran salt: Jeg tror, at din ryg kommer på overarbejde, hvis du bærer rundt på din pc i Fastpack 250 en hel dag – noget af rygstykkets bløde komfort erstattes af pc’en hårdhed.

Konklusion

Er du på udkig efter en rummelig rygsæk til dit fotoudstyr, vil jeg ikke tøve med at anbefale Lowepro Fastpack 250.
This entry was posted in Grej og Udstyr and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.