Lys over land

Billedet her er fra vores ferie i marts i Sønderjylland. Det er først nu, at jeg har fået taget mig sammen til at gøre noget ved billedet. Det har fået justeret tone generelt i Lightroom 4, hvor jeg også har fremhævet den røde farve en anelse. Desuden har billedet fået en gang clarity, så det står lidt skarpere. Til slut har jeg lukket hjørnerne i anelse ved hjælp af post crop-vignetting.

Fyrtårn ved Rendbjerg

Samtidig med dette billede tog jeg et billede i landskabsformat. Det synes jeg slet ikke virker: På mig er det som om fyrtårnets form først rigtig kommer til sin ret i billedet, når det står på højkant. Hvad synes du?

Fyrtårn

Tak fordi, du brugte tid her på siden 🙂

This entry was posted in Mine billeder and tagged , , , .

One Comment

  1. Michael Christensen 18. april 2012 at 06:33 #

    Hej Ole
    Jeg er helt enig. I landscape fungerer billedet ikke. Der er alt for meget og uvedkommende plads uden om fyrtårnet. Meget bedre med portrait og tættere beskæring incl at noget af hegnet er beskåret væk. Dette bekræfter også noget jeg har observeret på det sidste, nemlig at udsnit af en ‘genstand’/’enhed’/bygning oftest er mere interessant at kigge på end den fulde ‘genstand’/’enhed’/bygning.
    /Michael

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.