Mere HDR fra Alsace

I går bragte jeg et indlæg med HDR-billeder fra Alsace – nu iler jeg med mere HDR fra Alsace. Og det skyldes nogle af de kommentarer, jeg modtog på mit første indlæg. Personligt synes jeg stadig, at billedet fra kirken holder vand med “opskruede” HDR-effekter. Her kan du se billedet tonet en del ned, og jeg synes altså bedre om effekten af det oprindelige HDR-billede. Det er nog isæt tegneserie-effekten, der tiltaler mig. Heldigvis er smag og behag forskellig ;-).

Kirke – HDR er nedtonet

Billedet af vinhandlen har jeg også haft gennem Photomatix Pro. Her må jeg erkende, at jeg bedre kan lide dette billede, der synes en anelse mere autentisk. Igen: smag og behag er forskellig, og tak og lov for det 😉

Vinhandler – HDR er nedtonet

This entry was posted in Mine billeder and tagged , , , , .

5 Comments

 1. Michael 18. august 2012 at 14:34 #

  Hej Ole. Det hjalp også i forhold til min smag og igen specielt kirkebilledet kan jeg lide som efter ændringen får forstærket linierne.
  /Michael

 2. Karsten Blyt 22. august 2012 at 12:51 #

  Hehe, cool. Absolut fede effekter, men … i begge tilfælde ville jeg have gættet (forkert) på computerspil screenshots fra The Elder Scrolls eller Assassin’s Creed. Dit fantastiske grundmateriale, – perspektiver, balance og/eller indhold er næsten for perfekt (godt gået !). Hands up.

  • Ole Gyldenløve 22. august 2012 at 13:46 #

   Tak for din kommentar, Karsten. Hvad angår effekter i retning af computerspil, så skal du næsten lige lægge vejen forbi denne side med de første udgaver af de to billeder: http://gyldenlove.dk/2012/08/hdr-billeder-fra-alsace/.
   vh
   Ole

   • Karsten Blyt 22. august 2012 at 18:33 #

    Hehe, jeg skulle nok have skrevet i ”alle” tilfælde. Havde set begge udgaver af de to billeder. Der er mange detaljer, men også vis gentagelse (textures) og en kende sterilt, – tænker, har de lige fået lagt nyt gulv i den kirke, træbænkenes bløde former, skyggerne derfra mm. Der ville være sjovt at se billederne ”untouched”.
    😎

    • Ole Gyldenløve 23. august 2012 at 12:57 #

     Hej igen, Karsen. På denne side finder du billederne “som de er” – kun let berørt af redigering.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.