Photowalk i København

Efter arbejde i går hankede jeg op i mit fotogrej og begav mig ud i Københavns myldrende trafik. Jeg havde en idé om et billede af et tog og linjeføringen oppefra. Linjer var i det hele taget et gennemgående tema for min lille photowalk.

Her kan du se et lille udpluk af mine billeder fra min photowalk.


Lines — And a Train, a photo by Ole G. on Flickr.

Line — Pedestrian Zone, a photo by Ole G. on Flickr.

Idéen om toget fotograferet oppefra var sikkert god nok. Bevægelsesuskarpheden opnåede jeg ved en lukkertid på 1/10 sekund, men jeg synes alligevel ikke, billedet virker helt som tiltænkt. Jeg tror, de tværgående dragere i billedet ødelægger de øvrige linjer i billedet.

Linjerne fra Strøget kunne jeg helt godt lide. De er foreviget med et ultralavt kamerastandpunkt: Det står på belægningen. Standpunktet og den lange lukketrtid (1/20 sekund) gør billedet lidt specielt.


Lines — And a Bus, a photo by Ole G. on Flickr.

Line — Pedestrian Zone, a photo by Ole G. on Flickr.

Bussen er fotograferet med en lukkertid på 1/25 sekund for at få køretøjets bevægelse med. Det lykkedes helt godt, synes jeg.

Dagens favorit er imidlertid det sidste billede fra Strøget. Det lave kamerastandpunkt går igen, men jeg har beskåret billedet, så fyren til højre har sit ansigt i det gyldne snit.

This entry was posted in Mine billeder.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.