Projekt 52, uge 10: Hunde


Sled Dogs Playing
Originally uploaded by Ole G.

Mit forhold til hunde er en smule blandet. På den ene side kan de være utrolig søde og nogle nyttige dyr. På den anden side kan hundene være et produkt af deres ejeres adfærd (tænk blot på kamphunde).

I sidste uge var jeg i Grønland, hvor jeg sammen med 13 andre fotonørder tog på ture fra Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord). Det var en pragtfuld tur med mange gode naturoplevelser. Blandt andet var vi ude at køre på hundeslæde i to timer på den frosne fjord.

Det var en skøn tur, hvor der ikke var andre lyde end medernes hvislen gennem sneen, hundenes stønnen og kuskens opmuntrende råb til hundene. Hundene virkede yderst begejstrede for at få lov til at trække fra. De var så begejstrede, at de stak af fra kusken, da vi skulle hjem mod Kangerlussuaq igen. Heldigvis fik han styr på sine hunde igen – ellers ville det have været en lang spadseretur 🙂

Og så tilbage til mine blandede følelser for hunde. De her slædehunde stank virkelig af våd hund i tiende potens. Alligevel måtte jeg nusse dem lidt. At se dem i deres rette element var for mig en bekræftelse på, at en rigtig hund er en brugshund. Du har måske et andet forhold til hunde – måske synes du, det er synd for slædehundene, men du skulle se dem strække ud. Se dem nyde løbeturen.

Nyd billederne af slædehundene – jeg nød at tage dem 🙂


Sled Run in Greenland
Originally uploaded by Ole G.

Sled Dogs at Work
Originally uploaded by Ole G.

Me and the Sled Dogs
Originally uploaded by Ole G.

Racing the Sledge
Originally uploaded by Ole G.
This entry was posted in Mine billeder, Projekt 52 and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.