Rejsestativ fra BENRO

BENRO A100EXU

Hånden på hjertet: Hvor tit tager du dit store stativ med, når du er på foto walk eller på ferie? Og hvor tit har du ønsket, at du havde taget det med? Jeg kan svare “ofte” til begge spørgsmål. Men der er håb forude. BENRO lancerer et nyt, kompakt rejsestativ. Det fylder og vejer ikke meget. Når det er foldet sammen er det kun 39 cm højt, og så vejer det kun 860 gram.

Stativet, der lyder det fulde navn BENRO A100EXU, kan bære udstyr på op til to kg. Et Nikon D7000 påmonteret Nikkor 18-200 mm optik vejer lidt under 1,5 kg. Så selv når kameraet har fået påmonteret det tungeste optik i min taske (Nikkor 105 mm makro), kan stativet bære det.

BENRO lover en maksimal højre på 103 cm, og du kan komme så langt ned som 19 cm taket være den vendbare midtersøjle.

Det lækre, lille stativ har en vejledende udsalgspris på 66 USD, og i Danmark vil det vel komme til at koste omkring 500 kr. Prisen er inklusiv kuglehoved og en bundplade. Jeg har allerede øremærket en femhundredekronersseddel 🙂

Du kan læse mere om stativet på BENRO’s hjemmeside (opdatering 7/6 2015: Link til producentens hjemmeside er fjernet på grund af dødt link).

This entry was posted in Grej og Udstyr and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.